Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوال اینجاست که پس از چند نوبت آگهی مزایده و نبود مشتری برای خریداری شرکت‌های تولیدی گروه آریا، تا چه زمان می توان ظرفیت های بالقوه این شرکت ها را نادیده گرفت و آنها را از تولید باز داشت؟ - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در سال 95 با دستور دادستانی وقت و پس از طی کردن مراحل قضایی و اداری، شرکت های تولیدی گروه آریا بعنوان رد دیون به بانک ملی ایران واگذار شد که این شرکتها در حال حاضر فاقد سرمایه در گردش لازم برای تولید می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرغم گذشت 4 سال از واگذاری این شرکتها به بانک ملی ایران، این شرکت ها که شامل یک واحد کارخانه فولاد، یک واحد تولید MDF و دو واحد تولید آب معدنی می باشند، هنوز نتوانسته اند از ظرفیت های تولیدی خود استفاده نموده و به میزان تولید سال های قبل از واگذاری و اشتغال قبل از سال 95 دست یابند.

برای مثال کارخانه MDF (نمونه منصور گیلان) با ارزش تقریبی 300 میلیارد تومان که با طرح ایجاد 300 فرصت شغلی احداث گردیده است ، با عدم تأمین سرمایه در گردش، اکنون فقط با حدود 20 نفر فعالیت می کند و تولیدات این شرکت تنها به سقف 10 درصدی ظرفیت اسمی آن می رسد، یا شرکت صنایع غذایی گهر لرستان با ارزش تقریبی 500 میلیارد تومان که در بدو تاسیس با هدف ایجاد شهرک صنایع غذایی راه اندازی شده بود، اکنون تقریباً فاقد تولید بوده و از شرکت های زیان ده بانک ملی ایران محسوب می شود.

همچنین می توان به شرکت آب معدنی داماش گیلان که دارای سابقه 18 ساله بوده و قبل از واگذاری در دهه 80 ، با 180 نفر نیرو فعالیت داشته است، اشاره کرد. در حال حاظر این شرکت تنها دارای 30 نفر نیروی کار در کارخانه می باشد و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند.

به نظر می رسد همه شرکت های واگذار شده گروه آریا به دلیل عدم تأمین سرمایه در گردش به میزان ناچیزی تولید دارند و هیچ کدام نمی توانند از ظرفیت های خود برای ایجاد اشتغال استفاده نمایند.

دلیل اصلی بانک ملی ایران برای عدم حمایت از شرکت ها و تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز، ایرادات قانونی ناشی از مالکیت شرکت ها بوده و در همین راستا تلاش می نماید که شرکت ها را با فوریت واگذار نماید. اما سوال اینجاست که پس از چند نوبت آگهی مزایده و  نبود مشتری برای خریداری این شرکت ها، تا چه زمان می توان ظرفیت های بالقوه این شرکت ها را نادیده گرفت و آنها را از تولید باز داشت؟

آیا زمان آن نرسیده است که سهامدار اصلی، ضرورت جلوگیری از واردات و مشکلات کشور در تولید را جدی گرفته و به تولید اهمیت بیشتری دهد؟ آیا تأمین مبالغ ناچیز که برای راه اندازی این 4 شرکت بزرگ و همچنین سرمایه در گردش مورد نیاز است، آنقدر پر هزینه و سنگین است که امکان تصمیم گیری را از مدیران بانک سلب نموده است؟

انتهای خبر/

R1010113/P/S7/CT12 قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ امکان فروش ۶۰درصد سهام عدالت برای همه بعد از عید غدیر خم ۲ شماره پیامکی برای ثبت‌نام وام ودیعه مسکن اعلام شد/ فرصت ۱ هفته‌ای مستأجران ۳ صادرات بی فایده مرغ/ عراق و افغانستان پول ایران را با ریال پس می‌دهند ۴ برگه ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت ۲۰ میلیونی شد ۵ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۵| تداوم بارش باران تا آخر هفته/ تشدید بارش‌ها و کاهش دما در شمال ۶ کارت اعتباری سهام عدالت به‌زودی ارائه می‌شود ۷ شرایط جدید پیش‌فروش ۴ محصول سایپا اعلام شد+ جدول ۸ ۴ شرط اصلی دریافت وام ودیعه مسکن اعلام شد مهمترین اخبار اقتصادی ابهامات جدی در مبدا واردات غلات/ حذف گواهی مبدا امنیت غذایی کشور را به خطر می‌اندازد تردید در سلامت «مرغ‌های انگلیسیِ بزرگِ» بازار رییس مرکز اصناف وزارت صنعت: قرار نیست ماسک وارداتی به مردم فروخته شود امکان فروش ۶۰درصد سهام عدالت برای همه بعد از عید غدیر خم مهمترین اخبار تسنیم پهلوگیری کشتی‌های حامل کالای اساسی در بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی کشور/ ورود کشتی ۶۶هزارتنی شکر گفت‌وگوی اختصاصی| معاون سیاسی طالبان: توافق مخفی میان طالبان و آمریکا وجود ندارد/ اگر نیروهای خارجی نروند تصمیم‌های لازم را خواهیم گرفت مصاحبه| نماینده جنبش امل در تهران: طرح‌های دشمنان علیه مقاومت راه به جایی نمی‌برد/ اسرائیل به‌دست خود نابود خواهد شد سی‌ان‌ان: اقدامات مأموران امنیتی آمریکا صحنه‌های غیرقابل‌باوری در خیابان‌ها به‌وجود آورده است بوشهر| وزیر نیرو: ۴۱ پروژه از طرح‌های پویش "الف ــ ب ــ ایران" افتتاح شده است درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک ملی ایران سرمایه در گردش شرکت ها سهام عدالت گروه آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس